Neem contact op

Apps & Integraties

Heb je ooit geprobeerd om een spijker in een plank te slaan met een 3D-printer? Gereedschap moet passen bij het doel waarvoor je het gebruikt en bij de context waarin je het inzet. Dat is bij software niet anders. Wil je je mensen laten doen waar ze goed in zijn? Dan moet je ze het juiste gereedschap geven.

Het juiste gereedschap

Je haalt de meeste toegevoegde waarde uit software als je het in kan zetten op de plek waar en wanneer het werk gebeurt, op een manier die past bij de werkwijze van degene die dat werk moet doen. Daarom hebben al onze oplossingen twee aspecten gemeenschappelijk: Het gebruik is altijd In context en Real-time.

De kracht van maatwerk

We verkopen geen apps; we maken maatwerk. Omdat de toegevoegde waarde voor jouw bedrijf vele malen groter is als een oplossing gemaakt is voor het proces dat het ondersteunt, niet andersom. We verkopen dus ook geen licenties of onderhoudscontracten – we leveren oplossingen om processen slimmer, transparanter en robuuster te maken.

Apps voor Infor Visual

Alles wat we bouwen is erop gericht logistieke automatisering mogelijk te maken voor gebruikers met een productieachtergrond:

  1. Breng de juiste informatie op het juiste moment naar de juiste plek op de juiste manier.
  2. Geef de operator de juiste functionaliteiten om zijn werk te doen
  3. Koppel de resultaten terug zodat ze gebruikt worden in de rest van het bedrijf

We vervangen dus niet de transacties in Infor Visual, maar de manier waarop deze transacties tot stand komen.

Waar wij helpen

Het bestaansrecht van een Nederlands productiebedrijf is flexibiliteit: Leveren terwijl de wens van je klant voortdurend verandert. Wij helpen je met grip, inzicht en procesbeheersing.