Neem contact op

Over ons

Stahlmeisters ontwikkelt maatwerk applicaties en integraties voor Infor ERP Visual met maar één doel: jouw bedrijf efficienter maken.

Onze missie

Waarom doen we dit?

Wij willen maakbedrijven in Nederland helpen concurreren met alles wat ver weg en goedkoop is. Dit doen we door het verbeteren van de meest kritische succesfactor van de Nederlandse maakindustrie: het snel in kunnen spelen op veranderende klantvraag.

Om wendbaar te zijn in de maakindustrie heb je grip en inzicht nodig. Met onze oplossingen verbeteren we beide en op die manier helpen maakbedrijven die Infor ERP Visual gebruiken competitief te blijven.

Onze kracht

Wat drijft ons?

Met jarenlange ervaring in de maakindustrie hebben we aan een half woord genoeg als het gaat om optimaliseren van logistieke processen. We combineren aspecten van Lean, ToC en QRM tot een oplossing die past bij uw bedrijf. IT is hierbij voor ons nooit een doel op zich, maar een middel dat we inzetten om jouw bedrijf verder te helpen.

MKB maakindustrie.

Maak het verschil.

Onze focus

Waarom MKB?

Systemen die perfect bij je passen zijn onontbeerlijk om concurrerend te kunnen zijn.

Het MKB heeft een enorme focus op productie maar niet een uitgebreide IT staf die hun grote concurrenten wel hebben. En dat hoeft ook niet; wij helpen daar waar nodig, en wanneer nodig.

Waar wij helpen

Het bestaansrecht van een Nederlands productiebedrijf is flexibiliteit: Leveren terwijl de wens van je klant voortdurend verandert. Wij helpen je met grip, inzicht en procesbeheersing.