Neem contact op

Over ons

Wij geloven dat IT ondersteunend moet zijn aan productie en logistiek.
De business staat voor ons voorop; IT is volgend.

Onze missie

Waarom doen we dit?

Wij willen maakbedrijven in Nederland houden. Concurreren met alles wat ver weg en goedkoop is, door het verbeteren van de meest kritische succesfactor van de Nederlandse maakindustrie: het snel in kunnen spelen op veranderende klantvraag. Dit doen we door levertijden te verkorten en grip en inzicht in de bedrijfsvoering te verhogen.

Onze kracht

Wat drijft ons?

Met jarenlange ervaring in de maakindustrie hebben we aan een half woord genoeg als het gaat om optimaliseren van logistieke processen. We combineren aspecten van Lean, ToC en QRM tot een oplossing die past bij uw bedrijf. IT is hierbij voor ons nooit een doel op zich, maar een middel dat we inzetten om jouw bedrijf verder te helpen.

MKB maakindustrie.

Maak het verschil.

Onze focus

Waarom MKB?

Systemen die perfect bij je passen zijn onontbeerlijk om concurrerend te kunnen zijn.

Het MKB heeft de focus op productie, en heeft meestal niet een uitgebreide IT staf die big corporates wel hebben. En dat hoeft ook niet; wij helpen daar waar nodig, en wanneer nodig.

Waar wij helpen

Het bestaansrecht van een Nederlands productiebedrijf is flexibiliteit: Leveren terwijl de wens van je klant voortdurend verandert. Wij helpen je met grip, inzicht en procesbeheersing.