Neem contact op

Je magazijn in 2023

Heb je ze ooit geprobeerd, die dos-achtige applicaties die bij Visual Manufacturing werden aangeboden? Dramatisch. Wat waren wij blij toen we onze eerste applicatie op een Android handscanner opleverden. Het is zo’n moment waarop je met moderne technieken echt iets toe kan voegen aan een bestaand ERP pakket.

Een greep uit onze magazijnprojecten

2-bin app voor Infor Visual

MRP is lang niet altijd de oplossing, zeker niet als het gaat om materialen die specifiek voor een werkplek zijn bedoeld. Wat dan beter werkt, is een pragmatische oplossing als two-bin. Door de bakken een barcode te geven kunnen we eenvoudig lege bakken registreren.

Lege bakken worden aangevuld doordat automatisch werkorders, inkoopaanvragen of verplaatsingen vanuit het centrale magazijn worden aangemaakt. Eenmaal gevuld worden ze in dezelfde app nogmaals gescand waarmee de registratie compleet is.

Voorraadbeheer met het juiste gereedschap: Andriod apps voor Infor Visual

Een greep uit onze magazijnprojecten

Stock Control voor Infor Visual

Stock Control is een verzameling van intuïtieve apps voor de meest gebruikte handelingen in je magazijn. Ontvangen van inkooporders, verplaatsen van voorraden, picken, inkoopaanvragen genereren. Het doel is de magazijnmedewerker zelf in staat te stellen alle materiaaltransacties uit te voeren, op een manier die past bij zijn werkplek. Meestal is dit op een tablet, zodat je ermee door het magazijn kan lopen.

Voorraadreductie & Materiaalplanning

Een magazijn waarin precies genoeg ligt

We ontwikkelen niet alleen applicaties, we helpen ook de logistiek van maakbedrijven te verbeteren. Bijvoorbeeld door planningsconcepten te ontwikkelen of simpelweg inzicht te creëren in overtollige voorraad en dreigende tekorten. Ook hebben we door de jaren heen een trukendoos vol eigen oplossingen ontwikkeld die de materiaalplanning in Visual optimaliseren voor jouw specifieke proces.

Waar wij helpen

Het bestaansrecht van een Nederlands productiebedrijf is flexibiliteit: Leveren terwijl de wens van je klant voortdurend verandert. Wij helpen je met grip, inzicht en procesbeheersing.