Neem contact op

Dashboards en Rapportages

Succes in de maakindustrie begint bij grip op het productieproces. Een eerste voorwaarde hiervoor is inzicht: Hoe weet je dat het goed gaat?

 

Infor Visual kent inmiddels verschillende dashboards en rapportages. Toch spreken wij vaak bedrijven die hun resultaten realtime willen zien op telefoons, tablets of schermen aan de muur.

Van natte vingers naar harde cijfers

Demystificeren!

Wij helpen je productiedata te vertalen naar bedrijfsinformatie. We brengen die stuurinformatie in context, naar de juiste persoon op het juiste moment. Zodat jij gericht kan verbeteren met indicatoren waar je invloed op hebt, die passen bij de visie en strategie, en die gedragen zijn door de organisatie

 

 

Grip begint met inzicht: Hoe weet je dat het goed gaat?

Een greep uit onze dashboardprojecten

Visual Factory

Wil je snel inzicht in de prestaties van je hele bedrijf? Dan heb je dit nodig:

  • Inzicht in openstaande acties en achterstanden
  • Prestatie-indicatoren van dit moment
  • Trends die inzicht geven in het verloop van die indicatoren

We hebben hiervoor een intuïtief bedrijfsdashboard ontwikkeld dat draait op elke device. Realtime, Intuïtief. Infor Visual in 2022.

Visual Factory: Altijd jouw bedrijf op zak

Een greep uit onze dashboardprojecten

OEE Dashboards

OEE is een ontzettend krachtige performance indicator als je zorgt dat het gedragen is op de vloer. Wat daarbij helpt is de visualisatie ervan ook daadwerkelijk op de vloer realiseren. Op die manier kunnen ploegleiders en voormannen ze met het personeel bespreken. Je zal merken dat dit inzicht alleen al zorgt voor verbetering.

OEE dashboards: visualiseer prestaties op de vloer

Een greep uit onze dashboardprojecten

Kwaliteitsdashboards

Als je flow in je productie wilt creëren, dan moet je onvoorziene kwaliteitsissues direct managen. Voor diverse klanten hebben we dashboards ontwikkeld die op het productiekantoor aan de muur hangen en alle meldingen vanuit productie visualiseren.

Waar wij helpen

Het bestaansrecht van een Nederlands productiebedrijf is flexibiliteit: Leveren terwijl de wens van je klant voortdurend verandert. Wij helpen je met grip, inzicht en procesbeheersing.