Neem contact op

Kwaliteit in productie

Quality Control heeft vaak een beetje een slecht imago; het doet denken aan de chagrijnige man met een grote rode stempel. Maar als je ergens mooie resultaten kan bereiken met automatisering, dan is het wel bij alles wat met kwaliteit te maken heeft. Vervang lijstjes door een intuïtieve app en je hebt instant inzicht!

Kwaliteit bij goederenontvangst

Inspectie van binnenkomende goederen

Geef een medewerken een tablet met een inspectie-app, en je kan ervoor zorgen dat alle goederen die je ontvangt direct worden gecheckt op de punten die jij belangrijk vindt. Geen lijstjes meer, geen controles achteraf, maar een intuïtieve manier om te zorgen dat wat jouw productievloer op gaat foutloos is.

Kwaliteit in productie

In-lijn inspecties

Of je het nou doet omdat je eigen ISO handboek het afdwingt, of omdat je de kwaliteitsproblemen zo vroeg mogelijk in het proces wilt ontdekken; je creëert rust op de productievloer als je de werknemers de mogelijkheid geeft een melding te maken van uitzonderingen.

Kwaliteit bij expeditie

Eindcontrole voor verzending

Voordat je je order verzend naar de klant wil je zeker weten dat het voldoet aan de kwaliteitseisen van je klant en van jezelf. In 2022 gebruiken we daar geen lijstjes meer voor, maar intelligente apps die niet helpen bij het uitvoeren van kwaliteitscontroles, maar ook de opvolging ervan automatiseert.

Waar wij helpen

Het bestaansrecht van een Nederlands productiebedrijf is flexibiliteit: Leveren terwijl de wens van je klant voortdurend verandert. Wij helpen je met grip, inzicht en procesbeheersing.