Neem contact op

Planning

Wij zijn fan van de planningsmethodieken in Infor ERP Visual®, vooral van DBR en Easy Lean. Tegelijkertijd merken we dat het vaak nodig is om hier je eigen logica aan toe te voegen. Pas dan ontstaat er werkelijke grip op Productie en ga je grote verbeteringen zien in de logistiek.

Een greep uit onze planningsprojecten

Doorlooptijdplanning voor Infor Visual

Doorlooptijd planning is waarschijnlijk de meest pragmatische manier van plannen waar je heel snel goede resultaten mee kan behalen. Op deze manier hebben we al verschillende bedrijven geholpen aan grip op productie en rust op de werkvloer.

Bottleneckplanning

Met onze bottleneckplanning stuur je heel bewust op één of meerdere bottlenecks in je fabriek – alle andere bewerkgingen volgen dit tempo. Hierdoor weet je bij het invoeren van een order al wanneer je deze kan uitleveren.

Detailplanning en machine-toewijzing

Met onze detailplanning voor Infor Visual plan je orders eenvoudig door ze naar een machine en een dag te slepen. Vervolgens worden  ze in ERP gepland op basis van de dag en de machine die jij hebt gekozen.

Visual Scheduling

De Scheduling module van Visual is heel krachtig, maar heeft ook een aantal eigenaardigheden en ongewenste bijeffecten. Wij kennen deze, en zijn in staat om ze om te buigen naar een voor jou passende schedulings methodiek.

Planning over meerdere fabrieken

Heb je meerder bedrijven waarbij de ene fabriek aan de andere toelevert? Ben je afhankelijk van een gezamenlijke productieplanning? Wij leveren een combinatie van planning, scheduling en integratie over meerdere fabrieken heen.

Time is a Lot More Money than most managers realize!

Rajan Suri

Waar wij helpen

Het bestaansrecht van een Nederlands productiebedrijf is flexibiliteit: Leveren terwijl de wens van je klant voortdurend verandert. Wij helpen je met grip, inzicht en procesbeheersing.