Neem contact op

Interfaces

  • Alles wat je moet intypen zorgt voor ruis, fouten en vertraging. Wij koppelen alles aan Infor Visual, zodat het de centrale bron is voor alles wat met logistiek te maken heeft.

Een greep uit onze interfaceprojecten

Automatisch nesten

Veel van onze klanten werken met plaatstaal. Een optimale plaatnesting is daarbij belangrijk, liefst zonder veel repeterend handwerk. We hebben een interface gemaakt tussen Infor Visual en Radan, waarmee het nesten wordt geautomatiseerd, gesimplificeerd en geoptimaliseerd. Happy days!

Salesforce

We zijn de eersten om het toe te geven: het is niet altijd eenvoudig om Infor Visual te koppelen aan een cloud-oplossing. Maar dit is er eentje die wel echt heel gaaf is: een realtime koppeling tussen Visual en Salesforce die de kracht van beide systemen tot zijn recht laat komen. Een mooi voorbeeld van hoe onzichtbaar toegevoegde waarde soms is.

Webshops

Steeds meer productiebedrijven gebruiken webshops. Sommige van onze klanten doen dat alleen voor spare parts, anderen gaan heel ver met grafische product configuratoren. Hoe eenvoudig of complex je webshop ook is – wat je in ieder geval wil is een koppeling met je ERP systeem. Kom maar op; wij zijn er goed in.

Met onze Web API voor Infor Visual is integratie kinderspel geworden

Vervoerders

Vervoeders in Nederland bieden steeds vaken APIs aan waarmee we de uit te leveren klantorders kunnen aanmelden en transportlabels automatisch terug ontvangen. Het maakt het leven op de Expeditie aangenamer: minder gedoe, minder fouten, minder typen.

Machine Data Collection

Productiebedrijven in het MKB hebben vaak een scala aan machines; van oude draaibanken tot moderne bewerkingscentra. Van al die machines registeren wij productiedata. Automatisch op de achtergrond. Soms met een sensoren, soms met ingewikkelde scripts, soms met een eenvoudige koppeling.

Waar wij helpen

Het bestaansrecht van een Nederlands productiebedrijf is flexibiliteit: Leveren terwijl de wens van je klant voortdurend verandert. Wij helpen je met grip, inzicht en procesbeheersing.