Neem contact op

Logistieke optimalisatie

ERP systemen bieden voldoende functionaliteit om je productiebedrijf te runnen. Toch is het soms net of alles op vierkante wielen draait. Productie loopt, maar zijn ze ook met de juiste dingen bezig? Je wilt minder tijd kwijt zijn met spoedorders en manco’s, maar waar moet je beginnen? Wat je mist, is grip.

De charme van het MKB

Productiebedrijven blinken vaak uit in brandjes blussen op de werkvloer; met creativiteit en improvisatievermogen is bijna alles op te lossen. Hoezeer we daar ook de charme van waarderen; je kunt er niet op sturen.

De oplossing

Wil je dit doorbreken, dan ligt de oplossing niet in overleggen, lijstjes en overzichten. De oplossing ligt in heldere aansturing van de logistiek. Als aansturing eenduidig en transparant is, wordt de manier van werken voorspelbaar. Dit leidt direct tot betrouwbaardere resultaten en beter inzicht. En met beter inzicht kan jij weer doeltreffender aansturen.

Balance flow of a system, not capacity

Eliyahu M. Goldratt

Waar wij goed in zijn

Wij verkorten doorlooptijden, verlagen voorraden en verhogen leverbetrouwbaarheid door slimme oplossingen voor planning en aansturing. We combineren technieken uit QRM en TOC om uw bedrijf te stroomlijnen met onze tools voor planning, aansturing en het het meetbaar maken van prestaties. Dat is waar IT en logistiek samenkomen.

Waar wij helpen

Het bestaansrecht van een Nederlands productiebedrijf is flexibiliteit: Leveren terwijl de wens van je klant voortdurend verandert. Wij helpen je met grip, inzicht en procesbeheersing.